1. Home
  2. GETTING STARTED
  3. MAIL
  4. Mailbox wachtwoord resetten via de webmail
  1. Home
  2. FAQ
  3. Mailbox wachtwoord resetten via de webmail
  1. Home
  2. MAILS
  3. Mailbox wachtwoord resetten via de webmail

Mailbox wachtwoord resetten via de webmail

Dit kan je gemakkelijk doen door middel van onze webmail, hier moet je niks voor installeren of configureren.

Aan de linkerzijde kan je vervolgens op “Settings” en “Password” klikken zodat je een nieuw wachtwoord kan instellen om uiteindelijk op “Save” te klikken voor deze op te slaan.

Voor veiligheidsredenen verwacht deze een invoer van minstens 8 karakters die zowel over 1 hoofdletter en cijfer beschikken.

Aangepast op 20 maart 2023