1. Home
  2. ACCOUNT & BILLING
  3. GEBRUIKERS IN HET CONTROLEPANEEL
  4. Wat is het verschil tussen rechten en notificaties?
  1. Home
  2. FAQ
  3. Wat is het verschil tussen rechten en notificaties?

Wat is het verschil tussen rechten en notificaties?

Onder je organisatie kan je gebruikers aanmaken om meerdere mensen toegang te geven tot het controlepaneel.

Rechten

Vervolgens kan je bepaalde rechten toekennen aan je gebruikers. De rechten die een gebruiker heeft bepaalt welke onderdelen hij in het controlepaneel kan raadplegen. We maken hier een onderscheid tussen:

• Domains: toegang tot de domeinen
  • Mails: aanmaken en aanpassen van mailboxen, aliassen en mail forwarders
  • Components: frameworks, databases, extensions and SSL-certificates
  • System: systemen, netwerken en opslag
  • Billing: toegang tot de invoices, creditnota’s en betalingen
  • Company: globale toegang tot je organisatie, inclusief de bedrijfsgegevens en gebruikers

Lees ook: Hoe verander ik als admin de rechten van een gebruiker?

Notificaties

Notificaties zijn dan weer de meldingen die je als user per mail ontvangt over een bepaald onderdeel vanuit het controlepaneel. Hier maken we een onderscheid tussen:

• Domain: updates over domeinen zoals creatie, transfers,..
  • Application: updates over je applicaties
  • System: updates over je systemen zoals bijvoorbeeld monitoring
  • Mail: updates over je mailgroepen en mailboxen
  • Finance: je ontvangt invoices, creditnota’s en betaalbevestigingen
  • CRM: updates over je organisatie

Lees ook: Hoe verander ik als admin de notificaties van een gebruiker?