1. Home
  2. MAILS
  3. MAIL IN HET CONTROLEPANEEL
  4. Hoe stel ik een Out Of Office in?

Hoe stel ik een Out Of Office in?

Contents

Als je een Out Of Office wil instellen moet je naar de mailbox gaan waar deze op ingesteld moet worden.

Stappenplan

Ga eerst naar ‘Mails’ in het controlepaneel.

Klik vervolgens achteraan op het oogje van de mailgroup waar je mailbox in zit.

Ga naar ‘Mailboxen’ en klik op het pennetje achteraan de mailbox waar een Out Of Office ingesteld moet worden.

Onderaan zie je een slider staan, zorg dat deze op ‘Aan’ staat. Nu kan je een bericht typen dat verzonden zal worden naar iedereen die je een mail stuurt zolang de Out Of Office is ingeschakeld. Vergeet natuurlijk niet op ‘Opslaan’ te klikken.

Om je Out Of Office vervolgens weer uit te schakelen volg je dezelfde stappen maar zet je de slider op ‘Uit’.

Let op dat wanneer je de Out Of Office instelt, er niets wordt ingevuld in de wachtwoord vakken. Als je dan op opslaan klikt zal dit ervoor zorgen dat je wachtwoord wordt aangepast.
Dit is een veel voorkomend probleem bij Safari. Wij raden dus ook aan Chrome of Firefox te gebruiken.