1. Home
  2. MAILS
  3. MAIL IN HET CONTROLEPANEEL
  4. Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn mailbox?

Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn mailbox?

Contents

Je kan gemakkelijk via het controlepaneel het wachtwoord wijzigen van je mailbox.

Let op! Deze wijzigingen moet je in het controlepaneel maken en niet in je mailclient!

Stappenplan

Ga in het controlepaneel naar ‘Mails’ en klik vervolgens achteraan op het oogje van de mailgroup waar de mailbox in zit.

Ga nu naar ‘Mailboxen’ en klik op het slotje achteraan de mailbox waarvan je het wachtwoord wil wijzigen.

Vul nu een nieuw wachtwoord in of genereer een nieuw wachtwoord in het controlepaneel. Druk op ‘Opslaan’ om de wijzigingen op te slaan.

Als je een nieuw wachtwoord instelt, moet je dit natuurlijk ook in de mailclient aanpassen. Hoe je dit precies moet doen hangt van de mailclient af die je gebruikt. Meer info over het configureren van de mailclient vind je hier.

Aangepast op 11 oktober 2022