1. Home
  2. FAQ
  3. Hoe vind ik mijn publieke IP adres?
  1. Home
  2. HANDIGE TOOLS
  3. Hoe vind ik mijn publieke IP adres?

Hoe vind ik mijn publieke IP adres?

Er zijn verschillende tools beschikbaar om je publieke IP adres te achterhalen. Dit kan soms nodig zijn omdat als je te veel foute pogingen doet om met een bepaald component te verbinden, je IP adres geblokkeerd kan worden.

Je IP adres wordt dan geblokkeerd omdat het lijkt dat de server aangevallen wordt. Om er dan voor te zorgen dat je terug verbinding kan maken met het component moeten we je IP adres deblokkeren op de server.

Klik hier om je publieke IP adres te achterhalen.

Als je vermoed dat je IP adres geblokkeerd is op de server, neem even contact met ons op via help@level27.be en geef je IP adres door. Wij zorgen ervoor dat je terug kan verbinden!