1. Home
  2. FAQ
  3. Hoe weet ik op welke host mijn component staat?
  1. Home
  2. SERVERS
  3. Hoe weet ik op welke host mijn component staat?
  1. Home
  2. SHARED HOSTING
  3. Hoe weet ik op welke host mijn component staat?

Hoe weet ik op welke host mijn component staat?

Je kan gemakkelijk de host van je component achterhalen door in het controlepaneel naar je component te gaan.

Hier zie je bij system: fellow27-web1. Dit wil zeggen dat de host van het component fellow27-web1.level27.eu is.

Als je wil verbinden over SFTP kan je dus bij host: fellow27-web1.level27.eu ingeven.

Er is al een URL gelinkt

Als je al een URL gelinkt hebt aan je PHP component, kan je als host ook de url ingeven.

Als je wil verbinden over SFTP kan je dus bij host: fellow27.be ingeven.

Aangepast op 8 augustus 2022