1. Home
  2. MAILS
  3. Waar vind je de mail header?

Waar vind je de mail header?

Wat is de mail header?

De mail header is een stukje in je mail dat de verzender details, ontvanger details, onderwerp en datum bevat. Ook wat meer technische informatie kan je hierin terugvinden zoals: bericht ID en email route.

Voorbeeld van een mail header

Waar kan ik de mail header vinden?

Voor de mail header te vinden, heb je het originele mailtje nodig.

Via de webmail kan je de mail header vinden door in het mailtje, rechts bovenaan op het pijltje naar beneden te klikken. Zo wordt de mail header getoond.

Mail header in de webmail

Als je gebruik maakt van Apple Mail kan je de mail header ook inschakelen:

Mail header in Apple Mail

Klik op ‘All Headers’ en de mail header zal getoond worden.