1. Home
  2. GETTING STARTED
  3. MAIL
  4. Algemene mailinstellingen
  1. Home
  2. MAILS
  3. Algemene mailinstellingen

Algemene mailinstellingen

Mailbox

• Hostname: mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Gebruikersnaam: mail@mail.be
  • Paswoord: Link die je van ons ontvangen hebt OF zelf te resetten via het controlepaneel

Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je dit gemakkelijk resetten in het controlepaneel. Zie ook: Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn mailbox?

Inkomende mail

• Server inkomende mail (IMAP): mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Poort: 993
  • Verbindingsbeveiliging: SSL/TLS

Uitgaande mail

• Server uitgaande mail (SMTP): mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Poort: 587
  • Verbindingsbeveiliging: STARTTLS

Authenticatie is vereist (gebruik hier dezelfde logingegevens als voor server inkomende mail).

Je kan ook steeds gebruik maken van onze webmail als je geen mail client hebt!

Aangepast op 20 maart 2023