1. Home
  2. ACCOUNT & BILLING
  3. GEBRUIKERS IN HET CONTROLEPANEEL
  4. Hoe deactiveer/verwijder ik een gebruiker?

Hoe deactiveer/verwijder ik een gebruiker?

Wanneer iemand niet meer binnen je organisatie werkt, kan je die gebruiker deactiveren of helemaal verwijderen.

De acties die hieronder omschreven worden zijn enkel mogelijk als je zelf het recht hebt om je organisatie en de bijhorende gebruikers te beheren.

Lees ook: Hoe voeg ik een gebruiker toe?

Gebruiker deactiveren

1. Navigeer in het controlepaneel via het mannetje links onderaan naar My Company. De users van je organisatie worden meteen getoond.
  2. Klik rechts naast de betreffende user op het oogje en scroll naar beneden.
  3. Schuif de slider User is active naar links, kies voor Deactivate user.

De user wordt nu greyed out getoond.

Gebruiker verwijderen

Voor je een user kan verwijderen moet je hem deactiveren, dus volg eerst de stappen hierboven en vervolgens:

1. Navigeer in het controlepaneel via het mannetje links onderaan naar My Company. De users van je organisatie worden meteen getoond.
  2. Klik rechts naast de betreffende gebruiker op het oogje en scroll naar beneden.
  3. Wanneer de gebruiker inactive is kan je op de knop Delete user klikken.

De user is nu uit je organisatie verwijderd.