1. Home
  2. ACCOUNT & BILLING
  3. GEBRUIKERS IN HET CONTROLEPANEEL
  4. Kan ik de invite van een gebruiker annuleren?

Kan ik de invite van een gebruiker annuleren?

Je kan gebruikers aanmaken om meerdere mensen toegang te geven tot het controlepaneel. Stel dat je een gebruiker hebt uitgenodigd, maar je wil dit ongedaan maken. Dan kan je de invite heel gemakkelijk terug intrekken.

Lees ook: Hoe voeg ik een gebruiker toe?

Invite ongedaan maken

1. Navigeer in het controlepaneel via het mannetje links onderaan naar My Company. De users van je organisatie worden meteen getoond.
  2. Een gebruiker die de invite nog niet geaccepteerd heeft, krijgt de status Invited. Dat betekent dat de user nog niet op het controlepaneel heeft ingelogd.
  3. Klik rechts naast de betreffende user op de knop Cancel om de uitnodiging te annuleren.

De gebruiker zal nu geen mogelijkheid meer hebben om op het controlepaneel in te loggen.

Aangepast op 31 augustus 2022