1. Home
  2. ACCOUNT & BILLING
  3. GEBRUIKERS IN HET CONTROLEPANEEL
  4. Wat is het verschil tussen een gebruiker en een contact?

Wat is het verschil tussen een gebruiker en een contact?

Een gebruiker

Een gebruiker is een persoon die je met een aparte login toegang geeft tot je organisatie. Per gebruiker kan je voorkeuren instellen voor de rechten en notificaties binnen je organisatie.

Een contact

Een contact wijst op een specifieke contactvorm die aan een gebruiker gekoppeld kan worden. De verschillende opties zijn E-mail of Phone.

Je kan dus meerdere contacten aan een gebruiker toevoegen, dat kunnen ook meerdere e-mailadressen zijn. Per e-mail kan je de notificaties van dat contact ook specificeren, bijvoorbeeld wanneer je de communicatie met betrekking tot facturatie op een bepaald e-mailadres wilt laten toekomen.