1. Home
  2. DOMEINEN & DNS
  3. DOMEINEN IN HET CONTROLEPANEEL
  4. Hoe kan ik de TTL van een domein aanpassen?

Hoe kan ik de TTL van een domein aanpassen?

Om de Time To Live tijd van een domein aan te passen navigeer je in het controlepaneel eerst naar het ‘Domains‘ tabblad, en klik je vervolgens op het domein waarvoor je de TTL wil aanpassen.

Nu kom je op het overzicht van dit domein terecht, en klik je bovenaan op ‘DNS settings‘.

Klik rechtsboven op ‘Edit TTL‘.

TTL van een domein

Hier kan je de TTL aanpassen. Standaard staat deze ingesteld op 28800 seconden of 8 uren. Klik op ‘Save‘ om je wijzigingen te bewaren.

De laagste TTL die je kan instellen bij ons is 300 seconden of 5 minuten.