Hoe vraag ik een transfercode op?

Als je het domein wilt transfereren van een andere hosting provider naar Level27 zal je eerst bij de oude provider een transfercode moeten aanvragen. Deze code is een soort sleutel om te verifiëren dat je effectief de eigenaar van dat domein bent.

Hoe je de transfercode gebruikt lees je hier: Hoe transfereer ik een domein?

Wil je zelf verhuizen naar een andere provider, dan moet je weten dat wij dat heel jammer vinden. Zijn er problemen of iets anders, laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

.be Domeinnaam

1. Ga naar dnsbelgium. Klik op de tab Transfercode aanvragen.
  2. Vul de domeinnaam in waarvan je de transfercode wil aanvragen en klik vervolgend op Stuur transfercode.
  3. Er zal automatisch een mailtje gestuurd worden naar het mailadres van de domain owner.

Andere domeinnamen

1. Log in op het controlepaneel
  2. Klik op het blokje en vervolgens onder Components op Domains.
  3. Klik bij het domein waar je de transfer code van wil opvragen, achteraan op het oog.
  4. Scroll naar beneden en klik rechts onderaan op de knop Transfer away.
  5. Het contact in je organisatie dat Domain notifications aan heeft staan krijgt een mailtje met de transfercode.

Opgelet, vergeet niet bij het transfereren ook dit op te zeggen anders loopt bij ons door en ontvang je nog een factuur

Aangepast op 14 juni 2022