Hoe stel ik een domain forward in?

Contents

Een domain forward kan gemakkelijk zijn als je meerdere domeinnamen hebt zoals .be, .nl, com, maar je wil dat deze allemaal op dezelfde website uitkomen.

Domain forwards worden bij de DNS ingesteld. Het DNS-record dat je hiervoor moet instellen is de URLFW.

Zie ook: Hoe stel ik mijn DNS records in?

Stappenplan

Ga naar de domeinnaam die je wil laten doorverwijzen naar een andere domeinnaam. Klik vervolgens op DNS settings.

Maak een nieuw record aan, kies bij type voor URLFW. In het voorbeeld gaan we fellow27.be laten doorverwijzen naar fellow27.nl. Dit doen we door de hostname leeg te laten en bij value de volledige URL van fellow27.nl te schrijven.