1. Home
  2. DOMEINEN & DNS
  3. DOMEINEN IN HET CONTROLEPANEEL
  4. Hoe kan ik een subdomein aanmaken?
  1. Home
  2. DOMEINEN & DNS
  3. Hoe kan ik een subdomein aanmaken?

Hoe kan ik een subdomein aanmaken?

Een subdomein kan soms nodig zijn wanneer je veel records wil toevoegen. Op sommige records staat namelijk een limiet. Je kan dan een subdomein aanmaken om extra records toe te voegen.

Je kan enkel een subdomein aanmaken van een domein dat ook van jou is in het controlepaneel.

Stappenplan

Ga naar domeinen en klik op ‘Create new domain’. Geef vervolgens het subdomein in dat je wil aanmaken, bijvoorbeeld: voorbeeld.fellow27.be

Klik op ‘Check out’ en je subdomein wordt aangemaakt. Je kan nu onder ‘DNS’ de records aanmaken die je nodig hebt!

Aangepast op 16 januari 2023