Hoe verander ik mijn e-mailadres?

Je wil de communicatie vanuit het controlepaneel graag op een ander e-mailadres ontvangen? Lees hier hoe je je e-mailadres aanpast.

Navigeer in het controlepaneel naar het mannetje links onderaan en kies vervolgens voor My profile.

Primary address/username aanpassen

Volg deze stappen wanneer er één contact aan je user gekoppeld is.
Lees ook: Wat is het verschil tussen een gebruiker en een user?

1. Klik naast Personal information op Edit personal information.
  2. Verander je e-mailadres.
  3. Klik op de knop Save.

Contacts verwijderen/toevoegen

Volg deze stappen wanneer er meerdere contacts aan je user gekoppeld zijn.

1. Scroll naar Contact options onderaan de pagina. Onder contacts vind je meteen een overzicht van de verschillende e-mailadressen die aan je user gekoppeld zijn.
  2. Hier kan je contactopties aanpassen, toevoegen of verwijderen.