1. Home
  2. ACCOUNT & BILLING
  3. GEBRUIKERS IN HET CONTROLEPANEEL
  4. Ik weet mijn wachtwoord niet meer, wat nu?

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, wat nu?

Wanneer je naar het controlepaneel surft, zal je altijd moeten inloggen met je username (e-mail) en wachtwoord.

Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de link ‘Password forgotten’. Je zal een e-mail ontvangen waarmee je je wachtwoord opnieuw kan instellen.

Username vergeten

Weet je niet meer wat je username is? Neem dan contact op met een van onze technische engineers en vermeld dan voor welke organisatie je probeert in te loggen.

Zij zullen je kunnen vertellen wat je username is en eventueel verder helpen met een wachtwoord reset.