Hoe maak ik een mailbox aan?

Contents

Via het controlepaneel kan je in enkele stappen een mailbox aanmaken.

Stappenplan

Om een mailbox aan te maken moet je eerst een domeinnaam registreren. Vervolgens klik je links op de blokjes en kies je voor ‘Mails’.

Zie ook: Hoe registreer ik een domeinnaam?

Zie ook: Kan ik een mailbox aanmaken als mijn domein niet bij jullie staat?

Klik rechts bovenaan op ‘New mail’. Vervolgens ga je het domein kunnen kiezen waarvoor je een mailbox wil aanmaken, een mailadres en een wachtwoord.

Onder ‘Mails’ ga je nu ook je nieuwe mailbox zien verschijnen.

Natuurlijk kan je nog bijkomende mailboxen aanmaken. Klik achteraan op het oogje van de mailgroup waar je een bijkomende mailbox in wil aanmaken.
Ga via het menu naar ‘Mailboxen’ en klik op ‘Mailbox toevoegen’.

Vervolgens kan je kiezen welke mailbox je graag extra wil aanmaken. Je kan een wachtwoord genereren in het controlepaneel of je kan een eigen wachtwoord instellen.

Nu zie je ook al je mailboxen staan onder de mailgroup in het controlepaneel.

Aangepast op 16 januari 2023