Hoe registreer ik een nieuw domein?

• Navigeer in het controlepaneel links naar het tabblad Domeinen.
  • Klik rechtsboven in je scherm op de knop Nieuw domein.
Domeinen

Stap 1: Nakijken of het domein vrij is

Voor je een domein kan registreren moet je nakijken of dit domein nog vrij is. Een domeinnaam komt altijd in de vorm van een naam en een extensie, bijvoorbeeld: de naam level27 en de extensie .be.

• Geef het domein in dat je wil registreren en klik op de knop Check domain.
  • Als de gekozen domeinnaam nog niet in gebruik is krijg je melding dat je hem kan registreren, klik vervolgens op de knop Check out.

Stap 2: Het Domein registreren

• Als je het domein bij Level27 wil registreren, klik je gewoon op checkout.
    Indien je het enkel wil toevoegen aan het controlepaneel schuif je de slider voor ‘I want to register this domain’ naar links.
  • Vervolgens vul je de gegevens aan op welke naam het domein geregistreerd moet worden. Dit zijn de gegevens van de domain owner.

Bij een .be domein kan na de registratie enkel het e-mailadres van de domain owner kosteloos worden aangepast. Zorg er dus voor dat je deze gegevens correct aanvult.

• Als je alle gegevens correct hebt aangevuld klik je op ‘Project’ om verder te gaan.
  • Klik op de knop ‘Check out’ om de registratie te voltooien.

Indien je een domein wil registreren waar je de transfercode van hebt, kan je dit stappenplan volgen: Hoe transfereer ik een domein?