Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

1. Navigeer in het controlepaneel naar het mannetje links onderaan en kies vervolgens voor My profile.
  2. Klik op de oranje Change password-knop onder je wachtwoord.
  3. Voer bij Change password je oud wachtwoord en twee keer je nieuw wachtwoord in. Je kan ook kiezen om een nieuw wachtwoord te genereren.
  4. Als je een wachtwoord laat genereren, kan je achteraan op het oogje klikken om het wachtwoord te bekijken.
  5. Klik op de knop Save.

Je wachtwoord is nu aangepast!

Wil je je wachtwoord aanpassen, maar weet je niet meer wat je wachtwoord of username is? Lees dan ook: Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Aangepast op 31 augustus 2022