1. Home
  2. SERVERS
  3. Hoe maak ik een project aan?
  1. Home
  2. SHARED HOSTING
  3. Hoe maak ik een project aan?

Hoe maak ik een project aan?

Contents

Een project is eigenlijk een verzameling van het webcomponent en databasecomponent dat samen hoort. Verder kan je er ook extensies in aanmaken en de SSL-certificaten.

Stappenplan

1. Ga naar het mapje in het menu. Je krijgt nu een overzicht van de projecten.
    mapje
  2. Klik rechts bovenaan op ‘Create new project’. Vervolgens kan je een naam aan je project geven. Druk op enter om het project aan te maken. Het lege project wordt nu aangemaakt en vervolgens kan je de nodige componenten gaan toevoegen.
    new project

Zie ook:
Hoe maak ik een PHP component aan?
Hoe maak ik een DB component aan?

Aangepast op 25 augustus 2022