1. Home
  2. SERVERS
  3. Hoe voeg ik een SSH-key toe aan mijn component?
  1. Home
  2. SHARED HOSTING
  3. Hoe voeg ik een SSH-key toe aan mijn component?

Hoe voeg ik een SSH-key toe aan mijn component?

Contents

Door een SSH-key toe te voegen aan je component wordt het veel gemakkelijker om verbinding te maken met je component. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet steeds een wachtwoord moet ingeven.

Zie ook: Hoe voeg ik een SSH-key toe aan mijn account?

Stappenplan

Ga naar het component waar je je SSH-key op wil toevoegen. Scroll naar beneden en klik op ‘Add key’.

Selecteer rechts de key die je wil toevoegen aan het component. Klik op ‘Save’.

De SSH-key wordt nu toegevoegd aan het component en je kan vervolgens verbinden via SSH met het component zonder steeds je wachtwoord in te geven.

Aangepast op 4 april 2022