1. Home
  2. SERVERS
  3. Hoe wijzig ik de parameters van een cookbook?

Hoe wijzig ik de parameters van een cookbook?

Contents

Als je al verschillende cookbooks op je server geïnstalleerd hebt, maar je wil de parameters wijzigen, kan je dit via het controlepaneel doen.

Stappenplan

Ga naar je server en klik bovenaan op ‘Cookbooks’.

Bij het cookbook waar je wijzigingen in wil maken klik je achteraan op het pennetje.

De opties van het cookbook dat je wil wijzigen openen rechts. Hier kan je vervolgens de nieuwe parameters instellen. Je kan ook in dit voorbeeld de PHP versie die geïnstalleerd is op de server aanpassen.

Klik vervolgens onderaan op ‘Save’ en hierna op ‘Apply’ om de wijzigingen toe te passen.

Aangepast op 11 april 2022