Mail in Outlook

Hoe stel je nu je Level27 mail in in Outlook?

Video

https://level27.wistia.com/medias/sduxnsyuz6
Joran legt het je piekfijn uit.

• Hostname: mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Gebruikersnaam: mail@mail.be (jouw mailadres)
  • Paswoord: Link die je van ons ontvangen hebt OF zelf te resetten via het controlepaneel

Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je dit gemakkelijk resetten in het controlepaneel. Zie ook: Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn mailbox?

Inkomende mail

• Server inkomende mail (IMAP): mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Poort: 993
  • Verbindingsbeveiliging: SSL/TLS

Uitgaande mail

• Server uitgaande mail (SMTP): mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Poort: 587
  • Verbindingsbeveiliging: STARTTLS

Authenticatie is vereist (gebruik hier dezelfde logingegevens als voor server inkomende mail).

Je kan ook steeds gebruik maken van onze webmail als je geen mail client hebt!

Stappenplan nieuwe mailbox toevoegen

Open de Outlook applicatie op je systeem.

Outlook

Als je de applicatie opent krijg je dit scherm te zien. Klik vanboven links op ‘Bestand’.

Beginscherm in Outlook

Dit brengt u naar het scherm accountgegevens. Hier klik je op ‘+ account toevoegen’.

Accountgegevens

Vul je e-mailadres in en klik op ‘Verbinding maken’.

E-mailadres invullen

Bij geavanceerde installatie klikt u op ‘IMAP’.

Geavanceerde installatie

Hier kan je de instellingen voor IMAP invoeren. Maak gebruik van volgend screenshot om de instellingen juist te zetten. Als je klaar bent klik je op ‘Volgende’.

IMAP instellingen

Vul je wachtwoord in. Klik op ‘Verbinding maken’.

Invoer van het wachtwoord

Je mailbox is geconfigureerd. Happy mailing!

Mailbox is geconfigureerd!

Stappenplan bestaande mailbox wijzigen

Stel, je moet de server instellingen wijzigen van je mailbox. Hoe doe je dit nu in Outlook?

Klik vanboven links op ‘Bestand’.

Beginscherm in Outlook

Hier kan u het account selecteren waarop u wijzigingen wilt doen. Klik daarna op ‘Accountinstellingen’.

Selecteren account en accountinstellingen

Na het klikken op ‘Accountinstellingen’ krijg je verscheidene opties. We bekijken de meest interessante.

Accountinstellingen menu

Klik op ‘Accountnaam en synchronisatie-instellingen’. Hier kan u bijvoorbeeld uw accountnaam wijzigen. Klik op ‘Volgende’ om de wijzigingen op te slaan.

Accountnaam en synchronisatie-instellingen

Klik op ‘Serverinstellingen’. Hier kan je vervolgens de Server Instellingen wijzigen of je wachtwoord indien je dit gewijzigd hebt. Klik op ‘Volgende’ om de wijzigingen op te slaan.

Serverinstellingen
Aangepast op 16 november 2022