Mail op iPhone

Hoe stel je nu je Level27 mail in op iPhone? Hier kan je stap voor stap zien wat je moet instellen.

Algemene instellingen

Mailbox

• Hostname: mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Gebruikersnaam: mail@mail.be (jouw mailadres)
  • Paswoord: Link die je van ons ontvangen hebt OF zelf te resetten via het controlepaneel

Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je dit gemakkelijk resetten in het controlepaneel. Zie ook: Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn mailbox?

Inkomende mail

• Server inkomende mail (IMAP): mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Poort: 993
  • Verbindingsbeveiliging: SSL/TLS

Uitgaande mail

• Server uitgaande mail (SMTP): mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Poort: 587
  • Verbindingsbeveiliging: STARTTLS

Authenticatie is vereist (gebruik hier dezelfde logingegevens als voor server inkomende mail).

Je kan ook steeds gebruik maken van onze webmail als je geen mail client hebt!

Stappenplan

Ga naar de instellingen van je iPhone. Scroll naar beneden tot je ‘Mail’ tegenkomt.

Instellingen – Mail

Klik vervolgens op ‘Accounts’ en selecteer onderaan ‘Nieuwe account’.

Accounts – Nieuwe account

Kies nu voor ‘Andere’ en vervolgens voor ‘Voeg e-mailaccount toe’.

Andere

Nu kunnen we beginnen met onze mailbox in te stellen.

Kies een naam voor je mailbox, vul je mailadres en wachtwoord in en geef optioneel een beschrijving aan de mailbox.

Mailbox aanmaken

Vervolgens gaan we de mailserver instellen. Vul volgende gegevens in:

Server inkomende post:

• Hostnaam: mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Gebruikersnaam: jouw mailadres
  • Wachtwoord: wachtwoord van je mailbox

Server uitgaande post:

• Hostnaam: mail.level27.eu OF mail.level27.be

Klik vervolgens op ‘Volgende’. Als het account is toegevoegd, ga je terug naar je account en open de instellingen door op ‘Account’ te klikken.

Klik op ‘SMTP’, en vervolgens klikken op ‘Hoofdserver’. Vul hier de volgende gegevens in:

Server uitgaande post:

• Hostnaam: mail.level27.eu OF mail.level27.be
  • Gebruikersnaam: Jouw mailadres
  • Wachtwoord: wachtwoord van de mailbox
  • Gebruik SSL: aan
  • Authenticatie: wachtwoord
  • Serverpoort: 587

Klik vervolgens op ‘Gereed’ om de instellingen op te slaan.

Aangepast op 7 juni 2023